Υπηρεσίες

Ανώδυνη Αιμοληψία

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια του Ομίλου AffideaΕυρωιατρική, θέλοντας να προσφέρουν στους εξεταζόμενους ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και άριστη εξυπηρέτηση, πρωτοπορούν για ακόμη μια φορά και παρουσιάζουν την ανώδυνη αιμοληψία, με λιγότερα τσιμπήματα από βελόνες, για όλους τους ασθενείς, μικρούς και μεγάλους.

Με τη βοήθεια καινοτόμου συσκευής που εντοπίζει τις φλέβες και προβάλλει στην επιφάνεια του δέρματος την εικόνα της θέσης τους σε πραγματικό χρόνο, ανιχνεύονται και οι πλέον δύσκολες στην εμφάνιση λεπτές φλέβες, επιτυγχάνοντας την άριστη αιμοληψία, χωρίς να ταλαιπωρείτα ο εξεταζόμενος.

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ηλικία, σωματότυπο και δερματική απόχρωση για να χαρτογραφήσει το φλεβικό πλέγμα. Έχει αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο σε φλεβοκεντήσεις παίδων και νεογνών, σε ασθενείς υπό χημειοθεραπεία, καθώς και σε ασθενείς με βαρύ σωματότυπο.

Επιπλέον, για άτομα που παρουσιάζουν ζαλάδες ή λιποθυμικές τάσεις, προσφέρεται ιατρικό κρεβάτι, ώστε η αιμοληψία να πραγματοποιηθεί σε κατάκλιση, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ασφάλειά τους. Την αιμοληψία αναλαμβάνουν εξειδικευμένα και έμπειρα μέλη της ομάδας των Εργαστηρίων της Affidea Ευρωιατρική.

Ξεχάστε τον περιττό πόνοκαι το άγχος –  Βελτιώστε τη ζωή σας – Κερδίστε χρόνο – Βάλτε τέλος στο φόβο της βελόνας γρήγορα και ανώδυνα